Gerard zakelijk

Diwabo zet zich in om initiatieven met een maatschappelijk toegevoegde waarde in gang te zetten en op koers te houden. Diwabo spreekt uw taal, denkt met u mee en legt  verbindingen. Diwabo brengt uw initiatieven tot ontwikkeling.

Drijvende kracht achter Diwabo is Gerard Waanders, een maatschappelijk bevlogen mens. Hij verbindt overheden, organisaties, bedrijven, particulieren en media om samen tot ideeën en oplossingen te komen die de verschillende partijen zelf niet zien. Zijn onafhankelijke houding, wijde blik en zijn vermogen out-of-the-box te denken vormen hierbij Gerards grootste kracht. Hij weet op het juiste moment de juiste schakel te maken.

Wilt u weten wat Diwabo voor u kan betekenen? U leest hier meer over de visie en de werkwijze van Diwabo. Uiteraard kunt u vrijblijvend contact opnemen met Gerard Waanders. Gerard is een ‘mensen-mens’ en gaat graag met u in gesprek!

Bent u verdwaald in een doolhof van ambtenarij en politiek? Wordt uw zicht ontnomen door onduidelijke regelgeving en dreigt uw project kostbare vertraging op te lopen? Diwabo legt de lijnen voor u uit om zo uw initiatief overzichtelijk en in een veel kortere tijd vlot te trekken.

Gerard privé

Studio Sassenpoort.pngVoor een Zwolse regionale radio- en televisiezender maak ik de tv-serie Studio Sassenpoort waarin bekende kopstukken uit Zwolle en de regio geinterviewd worden. De locatie wordt beschikbaar gesteld door de Stichting Exploitatie Sassenpoort.

Televisie maken doe je niet alleen maar met een team. Ik maak dit programma op vrijwillige basis in samenwerking met Gerard en Menno de Boer.

Zie hier ons Youtube kanaal